Trouwtips

Trouwtips

Als je op zoek bent naar leuke ideeën voor een bruiloft dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben meer trouwtips dan wie dan ook! Niet om dat we zo vaak getrouwd 😉 zijn maar omdat we er al zo veel mee hebben gemaakt natuurlijk. We hebben een groot netwerk in de trouw branche. Je moet wel op heel erg bijzondere locatie trouwen als wij er nog niet geweest zijn. Geen cateraar die we niet kennen. Hieronder staan een paar van onze relaties waar we veel mee samenwerken en die we graag aanraden omdat ze kwaliteit leveren.

Kasteel de Haar Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland.
 
Koetshuis de Haar Koetshuis de Haar in Haarzuilens ligt bij het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar Utrecht. De indrukwekkende stijltuinen en het prachtige landschapspark maken het tot een unieke plek
 
Het Amstel Hotel Het huwelijk zelf kan ook in het hotel worden gehouden, gevolgd door een receptie, feest of heerlijk diner.
Roland Vos
Catering & Events
Als weddingplanner nemen wij u en vaak ook de ceremoniemeester(s) veel werk uit handen doordat wij met onze kennis de meeste vraagstukken weten op te lossen.
 
Rederij ’t Smidtje Rederij ‘t Smidtje biedt een bijzonder en uitgebreid assortiment aan rondvaarten. Van een intiem boottochtje voor twee personen tot een vaarevenement voor een groot gezelschap: u vindt vast en zeker een passend schip in de vloot.
 
Het Miranda Paviljoen Het Miranda Paviljoen is een party- en vergadercentrum met ongelimiteerde mogelijkheden. Voor de verzorging van uw recepties, personeelsfeesten, bruiloften, product presentaties, vergaderingen, trainingen en exclusieve party’s zijn acht zalen beschikbaar naast ons gezellige restaurant en brasserie met uitzicht op de Amstel.
 
De Arendshoeve Showkas Kwekerij “De Arendshoeve” “een groene oase in de hectische Randstad” Een grote overdekte plantentuin, waarin de stressverlagende invloed van planten op mensen optimaal werken. Deze ontspannen groene gelegenheid is uitermate geschikt voor: Congressen, seminars, themabijeenkomsten, maar natuurlijk ook voor feestelijke gelegenheden. De entree van de showkas is in alle seizoenen anders.
 
Stalhouderij
de
Zadelhoff
Op de mooiste dag van je leven wil je graag romantisch en bijzonder vervoer hebben. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere sprookjesachtig mooie trouwkoetsen. Wij zorgen dat jullie op die belangrijke dag een zorgeloze rit hebben en jullie je als een prinselijk paar voelen.
 
Het Broeker Huis Het Broeker Huis beschikt over diverse sfeervolle ruimten en een zeer fraaie beschutte binnenplaats.
 
Boerderij Langerlust Langerlust biedt u, als officiële trouwlocatie van de Gemeente Amsterdam, zeer ruime mogelijkheden voor zowel de huwelijksvoltrekking zelf, als de festiviteiten daarna.
Bruidsforum.nl Het leukste bruidsforum van Nederland!
 
Trouwplannen.nl Want je gaat de mooiste dag uit je leven organiseren maar daar kan je best wel wat hulp bij gebruiken!