Trouwreportage

Trouwreportage

Humor, spontaniteit, zorgzaamheid en een aversie tegen ‘stijfheid’, dat is het kenmerk van onze trouwreportages! Geen strak geposeerde foto’s en ‘camera smiles’ dus! We zijn dol op trouwreportages vol emotie en liefde! Bruiloften die nét een beetje anders zijn, toffe trouwlocaties. Twee mensen die stapelverliefd op elkaar zijn en hun bruiloft op een bijzondere manier vastgelegd willen hebben in een top trouwreportage! Fototeam maakt de mooiste trouwreportages!
Een Trouwreportage die door ons gemaakt is kenmerkt zich door ontspannen trouwfotografie. “We vonden het fotograferen misschien nog wel het leukste!”. Wanneer we dit horen, hebben we ons doel bereikt.
Bij Fototeam Sanders & Rozemeijer werken ervaren huwelijksfotografen. Onze enthousiaste bruidsfotografen zorgen ervoor dat je trouwdag op een mooie, spontane manier wordt vastgelegd, waarbij geen belangrijk moment wordt gemist. Fototeam Sanders & Rozemeijer is al sinds 1950 in Amsterdam gevestigd en binnen de trouwfotografie het bedrijf met de meeste ervaring. Dat geeft de zekerheid van een professionele aanpak. We zijn daarom hét huwelijksfotografie-team in en rond Amsterdam.