Professioneel Trouwalbum

Professioneel Trouwalbum

Het trouwalbum is naast de trouwringen het aandenken bij uitstek aan jullie huwelijksdag. Daarom wordt een professioneel trouwalbum bij ons met zorg samengesteld.
De foto’s voor jullie trouwboek worden in eigen laboratorium afgedrukt. Aan elke afdruk wordt afzonderlijk aandacht besteed.


TRADITIONELE TROUWALBUMS

Bij een traditioneel trouwalbum worden de foto’s handmatig ingeplakt. De trouwfoto’s worden over het algemeen afgewisseld met mooie grote fotocollages die een bredere kijk op de trouwdag geven. Je kunt voor onderstaande manieren van inplakken kiezen:

  • Verschillende formaten foto’s
  • Verschillende formaten foto’s afgewisseld door mooie collages.
  • Collageboek: een boek bestaand uit enkel fotocollages

Naast deze inplakmethoden zijn er nog meerdere opties. In onze winkel in Amsterdam op de Maasstraat 144 kunt u terecht om inspiratie op te doen voor jullie eigen trouwalbum. We hebben een uitgebreide collectie trouwalbums. Mocht u alleen een album nodig hebben, dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij hebben een zeer ruime keuze in omslagmateriaal zoals bijvoorbeeld staal, aluminium, leer, hout maar ook ecologisch karton. Ook op het gebied van albumbladen zijn vele kleuren en soorten beschikbaar. Dit maakt de professionele trouwalbums van Sanders & Rozemeijer persoonlijk en uniek.

DIGITALE TROUWALBUMS

Digitale trouwalbums bieden een mooie kwaliteit en een grote vrijheid in grafisch ontwerp.
Het maken van een digitaal trouwboek begint al op jullie trouwdag. We fotograferen allerlei details om die later als achtergronden in het trouwalbum te verwerken.
Na jullie trouwdag maken wij een uniek ontwerp voor het trouwboek. De selectie van de foto’s in het album wordt in nauw overleg met het bruidspaar gemaakt. Als u het ontwerp goedgekeurd heeft, wordt het digitale boek gemaakt. De pagina’s worden afgedrukt op echt fotopapier van zeer hoge kwaliteit. Een standaard digitaal boek heeft opengeslagen een breedte van maar liefst 80 cm, maar het trouwboek kan natuurlijk in alle maten en met verschillende omslag materialen geleverd worden. De pagina’s worden met de hand ingebonden.

Een professioneel trouwalbum laten maken:

Ook als wij het huwelijk niet gefotografeerd hebben kunnen wij een professioneel trouwalbum voor jullie maken. Sommige fotografen kunnen hele mooie plaatjes maken maar weten geen raad met de foto’s erna. Gelukkig zijn wij er om te helpen. Het handigste in zo’n geval is om even langs de winkel te komen met de digitale foto’s en eventueel met een voor selectie. Aan de hand van de hoeveelheid af te drukken foto’s en type album kunnen wij een offerte maken.
Wij werken met huwelijken vaak met “all-in prijzen”, fotografie en album in een. Er zijn fotografen die soms meer dan duizend euro rekenen voor de digitale bestanden, terwijl het trouwboek eigenlijk altijd het duurste is om te maken. Een huwelijk laten fotograferen door een ander en ons het boek laten maken is dus altijd duurder dan bij ons het all-in pakket afnemen.