Polaroid camera huren

Polaroid camera huren


Hoe kom ik aan de polaroidcamera op mijn bruiloft? Nou, die kun je gewoon huren! Gewoon even bij fototeam natuurlijk. Meteen de polaroid’s overhandigen aan de genodigden is altijd een leuke herinnering aan uw feest. U kunt ze ook vast laten prikken op een prikbord met b.v. een mooie lijst er om heen voor u zelf in huis. Een polaroid camera huren kan natuurlijk altijd bij fototeam.

Maak er een knallend feest van met onze Polaroid camera verhuur. Hier onder een paar leuke ideetjes voor jullie huwelijk of feest.

Polaroids als gastenboek

Hang kaartjes met de namen van je gasten aan een lijntje en zet er een polaroid camera naast. Laat de gasten hun kaartje vervangen door een foto. Zo weet je precies wie er nog op de foto moet en heb je aan het einde van de dag alle gasten op de foto! Nog een ander leuk ideetje is om een groot bord met polaroid foto’s op te hangen van de gasten op de bruiloft. De gasten moeten dan hun foto zoeken en daarop staat hun tafelnummer.

Polaroid als huwelijksbedankje

Voor een leuk en origineel huwelijksbedankje kun je ook denken aan polaroids. Leg op ieder bord een polaroid camera neer en laat de gasten los gaan met de camera’s!

Polaroid bruidstaart

En wat dacht je van polaroidfoto’s op je bruidstaart? Hippe taarttopper!

Voor een polaroid camera huren te huren hoeft u alleen maar even te bellen om te reserveren en de camera te halen een dag voor de datum van gebruik. Het huur bedrag is 25,- euro per dag of weekend.