Pasfoto Amsterdam

Pasfoto Amsterdam

pasfoto De mooiste pasfoto’s laat je maken bij Sanders & Rozemeijer in de Maasstraat 144 te Amsterdam. Wij zijn door de Amsterdamse stadsdeelkantoren aangewezen als de beste foto-professional. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest recente eisen die gesteld worden aan officiële pasfoto’s, zowel voor Europese paspoorten als voor visa (bijvoorbeeld Amerika of India).

PRIJZEN PASFOTO’S
Pasfoto’s 4 stuks €15,-
Pasfoto’s 8 stuks 8 stuks €20,-
Baby pasfoto’s 4 stuks €15,-
Internationale pasfoto’s 2 stuks €15,-

Ook kunnen wij uw foto’s digitaal aanleveren. Voor het maken van pasfoto’s heeft u geen afspraak nodig. Wij kennen alle eisen die aan portretfoto’s voor officiële documenten gesteld zijn. Wij weten alles over de eisen en voorwaarden die er aan pasfoto’s worden gesteld. Of het nou foto’s zijn voor een paspoort, rijbewijs of kinderpaspoort. Ook voor buitenlands paspoort en visum voor b.v. India of America. Meer info over de eisen waar aan een foto moet voldoen vindt u hier.

Pasfoto aan huis

Zoekt u een fotograaf aan huis? Fototeam Amsterdam maakt goedgekeurde pasfoto’s op locatie door heel Amsterdam. Niet iedereen kan even gemakkelijk naar de fotozaak om pasfoto’s te laten maken. Iedereen moet echter een recente pasfoto aanleveren voor officiële documenten. Voor mensen die slecht ter been zijn is er Fototeam Amsterdam. Wij komen graag bij u langs en maken direct een pasfoto welke aan de meest recente eisen voldoet. Uiteraard controleren wij extra goed of de pasfoto aan alle geldende eisen voldoet. Bel of mail voor een offerte.

Profielfoto’s

We maken ook profielfoto’s voor gebruik op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook en Twitter. Sosial-media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Online profielen worden vaak dagelijks bekeken. Daarom is een goede profielfoto heel belangrijk. Ook mooie portretten voor CV’s en veel meer kunnen wij voor u maken. Dus kom langs bij de expert in het maken van profesionele profielfoto’s.

IMG_034IMG_15 IMG_004

PRIJZEN PROFIELFOTO’S
Profiel Portret 1 digitaal (low-res) €35,-
Profiel Foto’s 5 stuks (hi-res) €75,-