Pasfoto voor baby, Kinderpasfoto’s, Babypasfoto’s en Peuterpasfoto’s

Pasfoto voor baby, Kinderpasfoto’s, Babypasfoto’s en Peuterpasfoto’s

Sanders & Rozemeijer is de specialist in baby en kinderpasfoto’s. Baby pasfoto’s zijn soms lastig om te maken. Vooral als het baby’tje zelf zijn nek nog niet recht kan houden. Gelukkig hebben wij heel veel ervaring in het maken van baby foto’s. Maar ook voor peuters is het heel moeilijk soms om op de foto te gaan. Bij baby’tjes zijn de regels redelijk coulant omtrent wat wel en niet mag. Maar peuters moeten wel aan alle regels voldoen. Dat betekent dus dat ze niet mogen lachen met een open mond onder andere. Dat is vaak het meest lastige voor peuters om te begrijpen. Je mag er wel leuk op met een glimlach maar niet met tanden zichtbaar. We zorgen altijd dat uw peutertje een leuke foto krijgt die aan alle regels voldoet. Verzorgen altijd dat kinderen zich hier op hun gemak voelen. Meestal als ze wat geacclimatiseerd zijn vinden ze het zo erg leuk dat ze eigenlijk niet willen stoppen met fotograferen.

Pasfoto-voor-baby

Pasfoto voor baby

We zorgen altijd dat uw baby pasfoto aan de laatste regels voldoet. Als u een officieel document voor uw baby, peuter of kleuter gaat aanvragen dan is het natuurlijk niet fijn als de pasfoto niet goed gekeurt wordt. De pasfotoregels voor baby’s zijn echter wel wat soepeler. Maar toch zijn er regels waar aan de foto moet voldoen. Wij kennen die regels exact en zijn altijd op de hoogte van de laatste eisen.  

Ondersteuning

Als uw baby nog echt heel erg jong is kan hij waarschijnlijk nog niet op eigen kracht recht op zitten. Daarom zult u even moeten helpen met de ondersteuning van de nek van het babytje als hij/zij op de foto gaat. Er is ondersteuning toegestaan om babytje recht te laten zitten. We geven u in de winkel een leuke mini-cursis baby pasfoto maken.

Vergroting

We kunnen ook een vergroting afdrukken voor in een lijstje. De eerste echte officele foto die er ooit van uw kleintje genomen is zou ook een heel leuk cadeautje kunnen zijn voor oma en opa. We hebben heel veel leuke lijstjes om uit te kiezen.


Reageren is niet mogelijk.