Fotocursus Amsterdam

Fotocursus Amsterdam

fotocursus

Fotocursus
Als professionele fotografen willen we enthousiaste starters graag op weg helpen, maar ook als je al behoorlijk bezig bent met fotograferen kun je behoefte hebben aan coaching.

Die gelegenheid is er!
Bij Fototeam Sanders & Rozemeijer Amsterdam worden cursussenfotografie gegeven op diverse niveaus. Zowel een fotocursus in de studio in Amsterdam als een cursus op locatie behoren tot de mogelijkheden. Zo kunnen particulieren en beginnende fotografen, individueel of in groepsverband, met onze tips en trucs het gewenste resultaat bereiken.

Voor uw bedrijf of vereniging is er natuurlijk maatwerk leverbaar: in nauw overleg organiseren wij een fotografiecursus op maat, waarbij u kunt denken aan een workshop met een thema, of een workshop op een bijzondere locatie. Daarbij is de duur van de cursus, het aantal deelnemers en ook de plaats in overleg te bepalen. Wat schikt u beter, een fotografieworkshop op een zeilschip naar Pampus of in een ruimte bij u op kantoor ? Samen komen we tot maatwerk!

Het fotocursus aanbod is als volgt:

Fotocursus Deel I – Beginnen met fotograferen (Starterscursus)

Is er net een nieuwe camera gekocht en kom je niet verder dan de groene draaiknop dan is deze stap een goed begin: in 1 of 2 dagdelen krijg je uitleg over de mogelijkheden die er zijn. 3 uur in de studio op de Maasstraat kost € 69,50 p.p (tweede keer een dagdeel 50% korting ) (maximaal 5 deelnemers).

Fotocursus Deel II – Basiskennisfotografie (Kennis krijgen over techniek en licht)

Ben je al bezig met fotografen en ben je geïnteresseerd in alle mogelijkheden die de hobby je kan bieden? Dan is een goede basiskennis echt een vereiste. Op een leuke manier brengen wij je de kneepjes van het fotograferen je bij. Ook praktijkgericht!
Een serie van 4 dagdelen incl. praktijkopdrachten kost € 265,00 p.p. (maximaal 8 deelnemers).

Fotocursus Deel III – Vervolg in de praktijk (Techniek en een eigen visie ontwikkelen)

Als je de basiskennis beheerst, ben je toe aan de vervolgcursus. Hierbij gaan we dieper in op de technische kennis, doe je ervaring op met fotograferen op locatie en wordt er aan de hand van vele voorbeelden een weg geopend naar verbetering van de resultaten. Voor iedere deelnemer is er uitgebreide gelegenheid om de eigen stijl te verbeteren en vragen te bespreken met onze fotografen.
Een serie van 4 dagdelen incl. praktijkopdrachten én een vergroting naar keuze van het eigen beeldmateriaal (formaat 50×70 cm) kost € 295,00 p.p. (maximaal 4 deelnemers).