Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

GEFELICITEERD MET JULLIE TROUWPLANNEN!

Welkom bij Sanders & Rozemeijer Amsterdam: het team voor professionele trouwfoto’s en huwelijksvideoreportages op maat. Je trouwdag is natuurlijk een bijzondere dag in je leven; kies daarom voor de fotograaf waarmee het klikt!

utrechtpaardenitalieelswoutamsterdam-zuid

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf in Amsterdam? Bij Fototeam Sanders & Rozemeijer werken ervaren huwelijksfotografen. Onze enthousiaste bruidsfotografen zorgen ervoor dat je trouwdag op een mooie, spontane manier wordt vastgelegd, waarbij geen belangrijk moment wordt gemist. Fototeam Sanders & Rozemeijer is al sinds 1950 in Amsterdam gevestigd en binnen de trouwfotografie het bedrijf met de meeste ervaring. Dat geeft de zekerheid van een professionele aanpak. We zijn daarom hét huwelijksfotografie-team in en rond Amsterdam.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom bij ons langs om inspiratie op te doen voor de perfecte trouwdag! Wij kunnen je aan leuke ideeën helpen voor de invulling van de dag qua planning, trouwlocaties, feestlocaties, trouwvervoer, catering en weddingplanners.

Fototeam Sanders & Rozemeijer streeft naar volle klanttevredenheid. Natuurlijk fotograferen onze trouwfotografen ook in het weekend of in de avonduren, op elke gewenste locatie in Nederland en in het buitenland.

The proof is in our pictures.”

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek ben je van harte welkom in onze winkel: Maasstraat 144 in Amsterdam. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00-18:00 uur en op zaterdag van 09:00-17:00 uur. Graag tot ziens!