Trouwalbum kopen, Huwelijksalbums van top kwaliteit

trouwalbum kopen

Of u nu zelf een trouwalbum wilt plakken of wij het voor u doen u kunt altijd bij ons terecht voor het boek zelf. Het trouwalbum is na de bruiloft misschien wel het meest belangrijke aandenken aan jullie trouwdag. Een trouwalbum moet daarom passen bij jullie smaak en ook nog eens een levenlang meegaan zodat er na het huwelijk nog vaak in gekeken kan worden. Veel bruidsparen kiezen voor hun trouwfoto’s nog altijd voor een prachtig trouwalbum met ingeplakte foto’s. Bij Fototeam verkopen we daarom vele modellen professionele trouwalbums van zeer goede kwaliteit.

Trouwalbum kopen

Trouwalbums te koop

Hoe kunt u een Trouwalbum kopen bij ons? De albums zijn in de winkel te bekijken. We adviseren u graag over welk album het beste bij uw trouwerij past. Dit hangt van de hoeveelheid foto’s af maar ook jullie voor keuren natuurlijk. We kunnen ook passende album boxen leveren bij de albums. Een voorbeeld daar van ziet u hier onder.

Trouwalbum boxen


Fototeam kan ook het afdrukken, inplakken en het maken van collages ook voor u doen. Meer informatie over het inplak werk en de verschillende albumstijlen vind u hier.

Trouwalbum laten maken zonder de fotografie

huwelijksalbum-laten-maken-1

Trouwalbum laten maken zonder de fotografie. Als wij niet de fotografie hebben verzorgd op uw trouwdag, dan kunnen we evengoed jullie trouwalbum maken. Dat is voor jullie wel zo makkelijk. Wij hebben alle faciliteiten en we hebben het na jaren lang trouwboeken plakken en opmaken in de computer zeker weten goed in de vingers. We kunnen het trouwboek vaak al binnen een week maximaal twee klaar hebben. Dan kunnen jullie na de honeymoon het boek ophalen en nagenieten.
Trouwalbum laten maken

Trouwalbum Laten Maken

Niet alle fotografen van tegenwoordig maken ook een trouwboek. Ze hebben vaak niet de apparatuur in huis of de kennis en kunde. Wij pakken het graag op voor u. We photoshoppen eventuele fouten uit de foto’s en zetten ze allemaal op kleur. Dan drukken we ze af voor jullie en verwerken in een boek. Maar we leveren ook digitale-trouwalbums. Die worden in de computer opgemaakt. Het leuke van digitale-trouwalbums is dat de hele pagina een foto’s is. Dus het geeft met achtergronden een mooie kijk op jullie trouwdag. Zo als in een glossy of tijdschrift. Alle boeken worden gemaakt in samenspraak met jullie. De selectie van de foto’s doen jullie zelf maar we kunnen het ook voor jullie doen. Ook het boek, kleur bladen en eventuele collages gaat in overleg. Voor een digitaal-trouwalbum sturen we altijd even de opmaak digitaal voor overleg.

Trouwalbum laten maken

De hele dag Trouwfotografie voor 1000,- euro, doe de Trouwfotografie Cadeau!

trouwfotografie-bruidsfotografie-huwelijksfotografie-10

Maak gebruik van onze speciale zomeractie!

Wij fotograferen jullie hele trouwdag (12 uur fotografie) voor 1000,- euro inclusief het na afloop uitzoeken van de foto’s. De foto’s worden allemaal digitaal en in hi-res geleverd! Dit is misschien ook een leuk huwelijkscadeau om te geven voor het aanstaande bruidspaar. Wij verzorgen een blijvende herinnering aan jullie trouwdag voor een vaste duidelijke prijs. Bel gerust voor meer informatie: 020-6711903
trouwfotografie-bruidsfotografie-huwelijksfotografie-43

Wie zijn wij?

Bij Fototeam Sanders & Rozemeijer werken ervaren huwelijksfotografen met passie voor hun vak. Onze enthousiaste huwelijksfotografen zorgen ervoor dat je trouwdag op een mooie, spontane manier wordt vastgelegd, waarbij geen belangrijk moment wordt gemist. Fototeam Sanders & Rozemeijer is al sinds 1950 in Amsterdam gevestigd en binnen de trouwfotografie het bedrijf met de meeste ervaring. Hopelijk tot gouw op een mooie zonnige trouwdag.

bruidsfotograaf amsterdam

Doe de Trouwfotografie Cadeau!Wat je krijgt:

  • Een trouwfotograaf met jaren ervaring die net gekleed is en goed in het gezelschap past
  • De foto’s worden uitgezocht
  • De digitale bestanden via een download link in hi-res
  • Alles binnen een week geleverd!

Open Ateliers Zuid! Was een succes!

Kaart-openatelierszuid


Op zaterdag 20 en zondag 21 mei van 11.00 tot 17.00 uur zijn onze deuren geopend voor Open Ateliers Zuid! In Amsterdam Zuid zijn ateliers en broedplaatsen van kunstenaars opengesteld voor het wijde publiek. Ook Sanders & Rozemeijer doet mee aan de zevende editie van Open Ateliers Zuid. Wij stellen onze expositie ruimte open voor kunstfotograaf Wink Einthoven. Wink Einthoven maakt mooie en exclusieve werken waar je naar kan blijven kijken. Aan de hand van zijn kunst kunt u bij ons inspiratie op doen voor iets aan uw eigen muur. Maar u kunt ook langskomen om uw eigen werken in te laten lijsten door onze specialisten. U kunt ons herkennen in de Maasstraat door de roze vlaggen die we uit hebben gehangen.

Wink Einthoven

Open Ateliers Zuid - Wink Einthoven
Wink Einthoven (Vierde Gymnasium, variatie 17) heeft de fotoconstructie ontwikkeld, een collagevorm waarbij hij delen van eigen foto’s gebruikt waarmee hij cirkelvormige beelden opbouwt. Het zijn bouwsels van meetkundig berekende figuren, geïnspireerd door Wink’s achtergrond als architect. Door de herhaling ontstaat een abstractie, waar schoonheid uit voorkomt. Het zijn moderne mandala’s, die oproepen tot lange meditatieve blikken.
Een voorproefje kunt u al krijgen op de website van Wink: www.winkeinthoven.nl
Open Ateliers Zuid - Wink Einthoven
In onze winkel kunt ook inspiratie opdoen om uw eigen tekening, schilderij of ander kunstwerk te laten inlijsten, we laten u graag alle mogelijkheden zien.

Open Ateliers Zuid

Tijdens deze kunstmanifestatie openen 114 professionele kunstenaars en ambachtslieden, die wonen en / of werken in Amsterdam Zuid, hun ateliers en werkplaatsen voor het publiek. Tijdens de OPENateliersZUID kunnen zowel ateliers als ‘kunstknooppunten’ worden bezocht. Kunstknooppunten zijn locaties waar meerdere personen hun werk laten zien. Het getoonde werk is rechtstreeks te koop bij de deelnemers. Kunstenaars zelf zijn het aanspreekpunt en op elke te bezoeken plek ligt gratis informatie klaar, zoals de Kunstkrant OPENateliersZUID.
Meer informatie klick deze link: Open Ateliers Zuid

Dus kom kijken bij een kunst expositie die u pakt. Het belooft een intrigerende route te worden.

1 2 3 6