Trouwalbum laten maken zonder de fotografie

huwelijksalbum-laten-maken-1

Trouwalbum laten maken zonder de fotografie. Als wij niet de fotografie hebben verzorgd op uw trouwdag, dan kunnen we evengoed jullie trouwalbum maken. Dat is voor jullie wel zo makkelijk. Wij hebben alle faciliteiten en we hebben het na jaren lang trouwboeken plakken en opmaken in de computer zeker weten goed in de vingers. We kunnen het trouwboek vaak al binnen een week maximaal twee klaar hebben. Dan kunnen jullie na de honeymoon het boek ophalen en nagenieten.
Trouwalbum laten maken

Trouwalbum Laten Maken

Niet alle fotografen van tegenwoordig maken ook een trouwboek. Ze hebben vaak niet de apparatuur in huis of de kennis en kunde. Wij pakken het graag op voor u. We photoshoppen eventuele fouten uit de foto’s en zetten ze allemaal op kleur. Dan drukken we ze af voor jullie en verwerken in een boek. Maar we leveren ook digitale-trouwalbums. Die worden in de computer opgemaakt. Het leuke van digitale-trouwalbums is dat de hele pagina een foto’s is. Dus het geeft met achtergronden een mooie kijk op jullie trouwdag. Zo als in een glossy of tijdschrift. Alle boeken worden gemaakt in samenspraak met jullie. De selectie van de foto’s doen jullie zelf maar we kunnen het ook voor jullie doen. Ook het boek, kleur bladen en eventuele collages gaat in overleg. Voor een digitaal-trouwalbum sturen we altijd even de opmaak digitaal voor overleg.

Trouwalbum laten maken

De hele dag Trouwfotografie voor 1000,- euro, doe de Trouwfotografie Cadeau!

trouwfotografie-bruidsfotografie-huwelijksfotografie-10

Maak gebruik van onze speciale zomeractie!

Wij fotograferen jullie hele trouwdag (12 uur fotografie) voor 1000,- euro inclusief het na afloop uitzoeken van de foto’s. De foto’s worden allemaal digitaal en in hi-res geleverd! Dit is misschien ook een leuk huwelijkscadeau om te geven voor het aanstaande bruidspaar. Wij verzorgen een blijvende herinnering aan jullie trouwdag voor een vaste duidelijke prijs. Bel gerust voor meer informatie: 020-6711903
trouwfotografie-bruidsfotografie-huwelijksfotografie-43

Wie zijn wij?

Bij Fototeam Sanders & Rozemeijer werken ervaren huwelijksfotografen met passie voor hun vak. Onze enthousiaste huwelijksfotografen zorgen ervoor dat je trouwdag op een mooie, spontane manier wordt vastgelegd, waarbij geen belangrijk moment wordt gemist. Fototeam Sanders & Rozemeijer is al sinds 1950 in Amsterdam gevestigd en binnen de trouwfotografie het bedrijf met de meeste ervaring. Hopelijk tot gouw op een mooie zonnige trouwdag.

bruidsfotograaf amsterdam

Doe de Trouwfotografie Cadeau!Wat je krijgt:

  • Een trouwfotograaf met jaren ervaring die net gekleed is en goed in het gezelschap past
  • De foto’s worden uitgezocht
  • De digitale bestanden via een download link in hi-res
  • Alles binnen een week geleverd!

Open Ateliers Zuid! Was een succes!

Kaart-openatelierszuid


Op zaterdag 20 en zondag 21 mei van 11.00 tot 17.00 uur zijn onze deuren geopend voor Open Ateliers Zuid! In Amsterdam Zuid zijn ateliers en broedplaatsen van kunstenaars opengesteld voor het wijde publiek. Ook Sanders & Rozemeijer doet mee aan de zevende editie van Open Ateliers Zuid. Wij stellen onze expositie ruimte open voor kunstfotograaf Wink Einthoven. Wink Einthoven maakt mooie en exclusieve werken waar je naar kan blijven kijken. Aan de hand van zijn kunst kunt u bij ons inspiratie op doen voor iets aan uw eigen muur. Maar u kunt ook langskomen om uw eigen werken in te laten lijsten door onze specialisten. U kunt ons herkennen in de Maasstraat door de roze vlaggen die we uit hebben gehangen.

Wink Einthoven

Open Ateliers Zuid - Wink Einthoven
Wink Einthoven (Vierde Gymnasium, variatie 17) heeft de fotoconstructie ontwikkeld, een collagevorm waarbij hij delen van eigen foto’s gebruikt waarmee hij cirkelvormige beelden opbouwt. Het zijn bouwsels van meetkundig berekende figuren, geïnspireerd door Wink’s achtergrond als architect. Door de herhaling ontstaat een abstractie, waar schoonheid uit voorkomt. Het zijn moderne mandala’s, die oproepen tot lange meditatieve blikken.
Een voorproefje kunt u al krijgen op de website van Wink: www.winkeinthoven.nl
Open Ateliers Zuid - Wink Einthoven
In onze winkel kunt ook inspiratie opdoen om uw eigen tekening, schilderij of ander kunstwerk te laten inlijsten, we laten u graag alle mogelijkheden zien.

Open Ateliers Zuid

Tijdens deze kunstmanifestatie openen 114 professionele kunstenaars en ambachtslieden, die wonen en / of werken in Amsterdam Zuid, hun ateliers en werkplaatsen voor het publiek. Tijdens de OPENateliersZUID kunnen zowel ateliers als ‘kunstknooppunten’ worden bezocht. Kunstknooppunten zijn locaties waar meerdere personen hun werk laten zien. Het getoonde werk is rechtstreeks te koop bij de deelnemers. Kunstenaars zelf zijn het aanspreekpunt en op elke te bezoeken plek ligt gratis informatie klaar, zoals de Kunstkrant OPENateliersZUID.
Meer informatie klick deze link: Open Ateliers Zuid

Dus kom kijken bij een kunst expositie die u pakt. Het belooft een intrigerende route te worden.

Kinderpasfoto’s, Babypasfoto’s en Peuterpasfoto’s

pasfoto's-peurter

Sanders & Rozemeijer is de specialist in baby en kinderpasfoto’s. Baby pasfoto’s zijn soms lastig om te maken. Vooral als het baby’tje zelf zijn nek nog niet recht kan houden. Gelukkig hebben wij heel veel ervaring in het maken van baby foto’s. Maar ook voor peuters is het heel moeilijk soms om op de foto te gaan. Bij baby’tjes zijn de regels redelijk coulant omtrent wat wel en niet mag. Maar peuters moeten wel aan alle regels voldoen. Dat betekent dus dat ze niet mogen lachen met een open mond onder andere. Dat is vaak het meest lastige voor peuters om te begrijpen. Je mag er wel leuk op met een glimlach maar niet met tanden zichtbaar. We zorgen altijd dat uw peutertje een leuke foto krijgt die aan alle regels voldoet. Verzorgen altijd dat kinderen zich hier op hun gemak voelen. Meestal als ze wat geacclimatiseerd zijn vinden ze het zo erg leuk dat ze eigenlijk niet willen stoppen met fotograferen.

Pasfoto-voor-baby

Pasfoto voor baby

De pasfotoregels voor baby’s zijn echter wat soepeler. Bij het aanvragen van een officieel document voor een baby, peuter of kleuter jonger dan zes jaar, gelden voor de pasfoto een aantal uitzonderingen.

Ondersteuning

Het kan lastig zijn om een baby of kind goed op de foto te krijgen. Er is ondersteuning toegestaan om het kind recht te laten zitten. Dit mag niet zichtbaar zijn op de foto. Hiervoor kun je je hand onder het shirt van het kind houden.

Uitzonderingen

Voor pasfoto’s voor baby of kind jonger dan zes jaar gelden alle standaardeisen, met uitzondering van:

  • Houding: de elementen ‘ogen op een horizontale lijn’, ‘hoofd gekanteld’ en ‘schouders recht’
  • Uitdrukking: de elementen ‘neutrale blik’, ‘recht in de camera kijken’ en ‘mond gesloten’
1 2 3 5